Na Ali B Op Volle Toeren nu Klassiek Op Volle Toeren

Geplaatst op vr 17 okt 2014 om 14:15

Na het succes van Ali B Op Volle Toeren, komt AvroTros nu met Klassiek Op Volle Toeren. Dat heeft producent Tuvalu Media vandaag laten weten. Remco van Leen, mediadirecteur van AvroTros, is laaiend enthousiast. “Dit programma past heel goed bij ons. In Klassiek Op Volle Toeren komen twee werelden bij elkaar. Denk aan Danny de Munk die Janine Jansen ontmoet, of een band die normaal op Lowlands speelt die nu ineens een intiem kamerconcert geeft“, legt hij uit.

De tv-baas denkt dat dat mooie televisie zal opleveren. “In RTL Late Night zag je laatst hoe mooi zo’n ontmoeting kan zijn toen het Concertgebouworkest Pharell Williams’ hit Happy speelde.

Tuvalu-directeur Taco Zimmerman is even enthousiast. “Tuvalu Media ontpopt zich steeds meer tot een specialist om klassieke muziek op televisie naar een groot publiek te vertalen. Dat doen we met Maestro (AvroTros), met het nieuwe RTL4 programma Het Orkest van Nederland en nu ook met Klassiek Op Volle Toeren.”

Muziek verbindt mensen met elkaar, of het nou om Bach, Borsato, Janine Jansen of Ilse de Lange gaat.
3 Reacties op “Na Ali B Op Volle Toeren nu Klassiek Op Volle Toeren”


  1. Noord

    Dit is vergelijkbaar met Jan Smit die probeert om een acteur te spelen in een film over WOII.

  2. Remus

    Dat jaren 80-programma werkt toch niet meer in deze tijd!

  3. variabel

    Het enthousiasme van Taco Zimmerman kan ik helaas niet opbrengen. In alle opzichten gaan wij terug naar de jaren 1960 en verder. De mens kan zoveel, althans dat wordt verondersteld, maar de mens kan echt niet álles.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.