Wilfred Genee: ‘Pauw vraagt door waar Tan ophoudt’

Geplaatst op ma 29 sep 2014 om 14:37

Wilfred Genee vindt Jeroen Pauw een pittigere talkshowhost dan Humberto Tan. Dat vertelt de RTL 7-presentator in Veronica Magazine. Genee kijkt graag naar Pauw. “Ik ben fan van zijn stijl. Jeroen is snel, speels en houdt van pittige interviews. Waar Jeroen doorvraagt, stopt Humberto. Ik vind het wel knap wat Humberto in korte tijd heeft bereikt. De tijd was er rijp voor. Nederland had even genoeg van die pinnige, stugge en diepgravende nieuwsinterviews op de televisie“, zegt hij.

De succesvolste talkshowhost is nog altijd Matthijs van Nieuwkerk. “Matthijs zou ik graag eens een latenightshow zien presenteren. Dat is een heel ander ritme dan DWDD. Ik ben benieuwd of hij dat ook kan.”

Toch is Van Nieuwkerk niet de beste, oordeelt hij. “Ik vind Jeroen wél de beste interviewer. Hij heeft dan tongue in cheek, maakt grapjes en hanteert een enorm tempo dat hij nooit goed kon laten zien bij Pauw & Witteman. Af en toe zie je dat hij moeite heeft met schakelen, maar eenmaal steady gaat hij als een trein.”

Genee denkt dat Pauw wat minder scoort, omdat zijn nieuwe talkshow te snel na Pauw & Witteman kwam. “Het is heel link geweest om Jeroen er alleen neer te zetten, want je houdt zo altijd nog die geur van Pauw & Witteman.”

Misschien was het handiger geweest om Eva Jinek er naast te zetten of om een jaartje te wachten.
10 Reacties op “Wilfred Genee: ‘Pauw vraagt door waar Tan ophoudt’”


 1. Juultje

  Ja dan kijkt hij niet naar dezelfde jeroen pauw als ik doe?Welke grapjes?Maar ja van een geslaagd stand-up comidian mag je wel verwachten dat hij weet wat men met grapig bedoeld?Met zijn grappen moet ik ook altijd zo lachen zelfs tot een natte broek aan toe!En wat de andere optie’s betreft die slaan ook nergens op!Wees blij jongen dat je Johan en rené aan je zijde hebt of je had de volgende flop op je mooie grappige naam!NIETSKUNNER!

 2. Partij Voor de Vrijheid/Lisa

  Waarom heb jij Wilfred een Iraans islamitische vrouw???

 3. Marc

  @Partij Voor de Vrijheid/Lisa

  Waarom hou jij, Partij Voor de Vrijheid/Lisa, je niet aan de spellingregels? Nep-Nederlander!

 4. anonymous

  Lisa, zijn vrouw is niet islamitisch.
  Niet iedereen in Iran is islamiet maar dat weet jij natuurlijk niet want
  je hebt je school niet afgemaakt.

 5. kritische kijker

  De poster op deze site hierboven ene zwakbegaafde Lisa laat wederom zien dat het gros van de posters op deze site de iteigentie hebben van een vlo.

  Ik ben zeker geen fan van Genee maar eindelijk zegt hij iets zinnigs.

  Het Boulevard-achtige programma van Tan met gasten uit de simpele Rtl stal is alleen maar gebakken lucht zonder enige inhoud.

  Ik ben blij dat Pauw voor een half mio mensen in Nederland op een laat tijdstip een programma met enige diepgang presenteert waarbij hij de scherpte van de tong niet schuwt. Een verademing om er naar te kijken en een pluim voor de vara om het niet groots bekeken programma in de lucht te houden.

 6. rolf

  Pauw vraagt zo goed door, dat hij elke avond wel nieuws maakt in zijn talkshow. Oh nee? Geen enkele keer? Maar wel heel goed, dus?

 7. Ano Nieme

  Wat was er rtl aan de gasten bij Tan gisteravond?

 8. Theo

  Wilfred Genee laat Erland Galjaard dit maar niet horen.

 9. Theo

  Rolf@
  ?

 10. roevka

  Niet te vergelijken talkshows. Jeroen Pauw mag nog wel iets meer doorvragen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.