Kiki Classen (50) wil best weer in Playboy

Kiki Classen (50), bekend van tv-series als Zeg ’Ns Aaa, zou best weer naakt willen poseren voor Playboy als ze daar een hoop geld voor krijgt. Dat vertelt de actrice in Veronica Magazine. Als ze wordt gevraagd, is Classen de lastigste niet. “Dan gelden dezelfde regels als de vorige keer. In principe zeg ok: over m’n lijk. Maar als er dan weer zo’n centje tegenover staat… Als ik dat aanbod afsla, moet ik het hele gezin van alles ontzeggen. Dus vooruit dan: even slikken en uit met die broek!

Ook tegen programma’s als Celebrity Pole Dancing zegt ze in eerste instantie nee. “Als ik enorm voor lul kom te staan, zeg ik nee. Tenzij er een ongelooflijk geldbedrag tegenover staat. Ik heb ooit in Playboy gestaan, en dat was echt net omdat ik dat nou zo leuk vond. Ze betaalden me zo ontzettend veel geld dat ik het niet kon laten lopen.”

Leuk vond Classen het niet. “Nee, hoor. Ik vond het verschrikkelijk eng. Maar goed, er komt een professionele fotograaf en iedereen doet verschrikkelijk z’n best om jou op je allerbest te presenteren. En je weet natuurlijk dat er geen lelijke foto’s worden gepubliceerd.”

Trots op de foto’s is ze niet. “Nee, ik heb nog maar heel weinig met die vrouw op de foto’s. En ik weet natuurlijk ook wat er geretoucheerd is en hoeveel moeite ze hebben gedaan om mij mooi te maken.”

Het is niet duidelijk of Playboy interesse heeft in Classen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen