Kiki Classen (50) wil best weer in Playboy

Geplaatst op ma 29 sep 2014 om 15:04

Kiki Classen (50), bekend van tv-series als Zeg ’Ns Aaa, zou best weer naakt willen poseren voor Playboy als ze daar een hoop geld voor krijgt. Dat vertelt de actrice in Veronica Magazine. Als ze wordt gevraagd, is Classen de lastigste niet. “Dan gelden dezelfde regels als de vorige keer. In principe zeg ok: over m’n lijk. Maar als er dan weer zo’n centje tegenover staat… Als ik dat aanbod afsla, moet ik het hele gezin van alles ontzeggen. Dus vooruit dan: even slikken en uit met die broek!

Ook tegen programma’s als Celebrity Pole Dancing zegt ze in eerste instantie nee. “Als ik enorm voor lul kom te staan, zeg ik nee. Tenzij er een ongelooflijk geldbedrag tegenover staat. Ik heb ooit in Playboy gestaan, en dat was echt net omdat ik dat nou zo leuk vond. Ze betaalden me zo ontzettend veel geld dat ik het niet kon laten lopen.”

Leuk vond Classen het niet. “Nee, hoor. Ik vond het verschrikkelijk eng. Maar goed, er komt een professionele fotograaf en iedereen doet verschrikkelijk z’n best om jou op je allerbest te presenteren. En je weet natuurlijk dat er geen lelijke foto’s worden gepubliceerd.”

Trots op de foto’s is ze niet. “Nee, ik heb nog maar heel weinig met die vrouw op de foto’s. En ik weet natuurlijk ook wat er geretoucheerd is en hoeveel moeite ze hebben gedaan om mij mooi te maken.”

Het is niet duidelijk of Playboy interesse heeft in Classen.
15 Reacties op “Kiki Classen (50) wil best weer in Playboy”


 1. Marc

  Nou, doe maar niet. Bovendien zijn daar aparte vergunningen voor nodig…

 2. Pia

  Ehm….

 3. Marc

  Even slikken… :’)

 4. Mediaprak

  John, Ewout, Bert (v Leeuwen) ik proef hier een nieuw programma format: “buikje niet, of ‘nietje’ buik” 50plussers uit de kleren. Een beetje Villa Felderhof, een beetje Pinnup club (veel stoom op de lens) en een gastheer vrouw die t allemaal netjes houdt… Iets voor Max??

 5. arjendegroot

  WHO THE FUCK? zeg es aaa uit 100 jaar geleden

 6. Flappy

  Meestal is het andersom: uit met die broek en even slikken.

 7. Bep

  Ze is wel eerlijk tenminste.

 8. Nasihap

  @Bep

  En lekker mmmmm. Die wil ik wel eens op de lans hebben. 50 of niet.

 9. Dré

  Nou nee….

 10. Mediaexpert

  Ik denk dat ze zelf met geld over de brug moet konen voordat ze in de Playboy mag..

 11. rob robson

  ‘schorre-morrie’ dat word playboy alleen voor opa’s

 12. Anouk

  Ik denk dat als zij uit de kleren gaat, onze zeehondenopvang uit Pieterburen in actie komt.

 13. Marc

  Klasse Kiki…NOT!!

 14. gtstfites

  50 veel te oud voor de playboy

 15. dunc

  heeft ze geld nodig ? tis gewoon een s.Let die alles voor geld doet. op je 50 ste nog solliciteren naar een naakt reportage van je zelf . kijkt zij niet meer in de spiegel . dan ziet zij dat zij te lelijk is. Zij wil wel maar wij mannen zitten noet op haar te wachten

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.