‘The Voice of Holland geen klap meer aan’

Coen Swijnenberg, één van de bekendste radio-dj’s van het land, vindt The Voice of Holland het kijken niet meer waard. Dat heeft hij laten weten in zijn radioprogramma op 3FM. Swijnenberg vindt de talentenjacht van bedenker John de Mol alweer passé. Hij heeft de eerste aflevering met weinig plezier bekeken. “Ik vind The Voice dus geen klap meer aan. Ik zag in één keer Trijntje Oosterhuis dansen met Ilse DeLange en dacht: wat zijn jullie raar aan het doen?“, aldus de radiomaker.

Collega Sander Lantinga denkt er hetzelfde over. “Toen ik Trijntje zag dansen, dacht ik: die kan nog wel wat van Jan Kooijman leren. Ik dacht meteen: ik moet mijn piano verhuizen.

Kooijman was te gast in hun programma. “Ik heb ook niet gekeken, moet ik heel eerlijk bekennen“, zei hij.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen