‘Rob Kamphues in gesprek met Net5’

Rob Kamphues is in gesprek met Net5 over de presentatie van de nieuwe datingshow Een Man Voor Mijn Moeder, waarin vier moeders op zoek gaan naar liefdesgeluk, terwijl ze worden bijgestaan door hun volwassen kinderen. Dat schrijft het AD vandaag. Kamphues vertrok in mei na tien jaar bij de KRO, omdat de partijen meningsverschillen hadden. “We zijn er achter gekomen dat er binnen de KRO heel veel kritiek op hem was, omdat hij onmogelijk was om mee te werken“, meldde Albert Verlinde.

Bij Net5 kunnen ze mogelijk wel door één deur met Kamphues, die vanwege een rumoerig privéleven ook lange tijd voer voor roddelbladen was.

De Reünie, dat Kamphues jarenlang presenteerde, wordt overgenomen door Patrick Lodiers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen