Henny Huisman: ‘Rol in Surprise Surprise wat klein’

Henny Huisman vond zijn rol in de eerste aflevering van Surprise Surprise nog wat klein. Dat heeft de presentator gemeld op 100% NL. Er was een reden voor, aldus Huisman. “Mijn onderdeeltje was nog wat klein, maar het wordt steeds wat groter. Het had te maken met een filmpje dat niet zo leuk was en dat is eruit gehaald. Normaal kom in elke aflevering drie keer terug en nu was dat twee keer. Dat is prima, dat is een keuze die ze gemaakt hebben. Ik vind het leuk om leuke dingen te doen.

Er keken zaterdag ruim een miljoen mensen naar Surprise Surprise op SBS 6. Huisman kreeg het nieuws te horen tijdens vroege tv-opnames. “Ik was toen al onderweg. Ik moest om zeven uur draaien in Gouda en daarna naar Maastricht.”

Het maakte Huismans dag goed. “We waren bij mensen thuis aan het draaien en toen konden we even kijken via de telefoon. Dat is hartstikke leuk, dat is euforie.”

Of er een Gouden Televizier-Ring in zit? “Ik heb hem in 1988 al gewonnen met de Surprise Show, maar laten we niet te hard van stapel lopen. Even wachten tot het volgende week 600.000 is, haha.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen