Televizier-Ring nominaties in RTL Boulevard

Jan Smit, de presentator van het Gouden Televizier-Ring Gala 2014, is vanavond te gast bij Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz in RTL Boulevard om de nominaties van dit jaar bekend te maken. Dat heeft de organisatie vandaag laten weten. De stembussen van de tv-verkiezing zijn vanochtend om negen uur gesloten. “Het is inmiddels een mooie traditie geworden dat ­RTL Boulevard de drie kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring bekendmaakt“, aldus het televisieblad. 

Gerschtanowitz en Verlinde hebben rechtstreeks contact met de presentatoren of acteurs uit de vijf programma’s die het hoogst zijn geëindigd in de verkiezing. “Ze laten hen – en ons – in spanning welke drie titels daadwerkelijk zijn genomineerd.”

RTL Boulevard maakt niet alleen de nominaties voor de prijs voor het beste programma bekend, maar ook die van de Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw (tv-persoonlijkheden), Gouden Stuiver (jeugdprogramma) en Televizier ­Aanstormend Talent Award.

Het programma begint om 18.35 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen