Johnny de Mol heeft nu al zin in Televizier-Gala

Geplaatst op ma 29 sep 2014 om 12:33

Johnny de Mol verheugt zich nu al op het jaarlijkse Gouden Televizier-Gala, of hij nu genomineerd is of niet. Dat vertelt de presentator in weekblad Televizier. De Mol vindt het gala van weekblad Televizier, dat plaatsvindt in het Amsterdamse theater Carré, een topfeestje. “Een van de leukste dingen van het Gouden Televizier-Ring Gala vind ik dat je op die avond heel veel collega’s weer eens ziet. Dat maakt het al gezellig, zeker als je met z’n allen voor aanvang een goede borrel drinkt.”

Da’s trouwens ook de beste tip die ik de genomineerden van komend jaar kan aanbevelen: neem een neut en maak je niet te druk. Of je nu wint of niet, het wordt hoe dan ook een heel leuke avond”, vervolgt hij.

De Mol won vorig jaar een Zilveren Televizier-Ster. “Ik had er – eerlijk waar – écht niet op gerekend, en dan sta je daar ineens. Dat je hem wint betekent blijkbaar dat mensen waarderen wat je doet op televisie.”

Toch ziet hij de Ster ‘vooral als een stimulans’. “Da’s ongetwijfeld een familietrekje: Molletjes rusten niet snel op hun lauweren en willen altijd dat extra stapje zetten of er een schepje bovenop doen.

Vorige week bleek uit een tussenstand dat De Mol dit jaar weer in de race is voor een nominatie voor de Zilveren Televizier-Ster. Met SynDROOM maakt hij kans op de Gouden Televizier-Ring. Vanavond worden de nominaties bekendgemaakt.
2 Reacties op “Johnny de Mol heeft nu al zin in Televizier-Gala”


  1. rob robson

    Heerlijk als iedereen aanwezig je ko t willen kussen..ja hij heeft zin.!

  2. dunc

    omkoping manipulatie al die sterren uitreikingen. De mol koopt ze weer. wat een lelijke over r paard getild mannetje. lelijk ook nog

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.