SBS vernieuwt video on demand-platform KIJK

SBS heeft zijn video on demand-platform KIJK vandaag compleet vernieuwd. Dat heeft het mediabedrijf vandaag laten weten. KIJK biedt via het internet alle videocontent van Net5, SBS 6 en Veronica. “KIJK heeft een nieuw design, is sterk verbeterd op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en bestaat niet alleen meer als website, maar heeft vanaf nu ook apps voor mobiel en tablet. Bovendien is de contentportfolio nog uitgebreider geworden“, legt een woordvoerder uit.

David Vink, directeur digitaal bij SBS, is blij. “Meer dan ooit hebben we geluisterd naar onze gebruikers en een product ontwikkeld dat qua content en content services aansluit bij wat de consument vandaag de dag verwacht.”

KIJK speelt niet alleen binnen SBS, maar vooral ook binnen Sanoma/SBS een strategische rol in de verdere ontwikkeling van onze merken en online video.

Het grootste gedeelte van de video’s is gratis te bekijken, waaronder alle Nederlandse series zoals Dokter Tinus, Celblok H en Danni Lowinski. Voor films en Amerikaanse series wordt een bedrag per video gevraagd.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen