Royalty-Marc trekt Matthijs van Nieuwkerk niet

Marc van der Linden, de opvallende royaltydeskundige van RTL Boulevard die zich kapot ergert aan mensen die in de Kalverstraat een ijsje of worst eten, vindt De Wereld Draait Door niet te pruimen. Dat vertelt hij in Veronica Magazine. “Ik kijk nooit naar De Wereld Draait Door. Ik trek dat programma gewoon niet. Ik heb altijd het gevoel dat in De Wereld Draait Door Matthijs van Nieuwkerk centraal staat, terwijl in RTL Late Night de gasten centraal staan. Dat lijkt mij belangrijker“, zo vertelt hij.

Van der Linden is niet alleen liefhebber van RTL Late Night-presentator Humberto Tan, maar ook van zijn vaste vervanger Peter van der Vorst. “Peter en ik zijn ongeveer tegelijkertijd begonnen in de journalistiek en we kwamen weer samen bij RTL Boulevard. We hebben een lange geschiedenis“, zegt hij.

Hij bewondert Van der Vorst. “Ik heb Peter leren kennen als een harde werker, een goede tv-maker en ik vind het heel knap wat hij bereikt heeft. Daarnaast heeft hij een heel succesvol privéleven. Dat vind ik ook te prijzen in iemand.”

Van der Linden was recent te zien in de programma’s Ik Neem Je Mee en Ranking the Stars.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen