Peter R. de Vries heeft geen voorkeur voor talkshow

Geplaatst op di 30 sep 2014 om 13:31

Foto: SBS

Het maakt Peter R. de Vries niet uit of hij in De Wereld Draait Door, Pauw of RTL Late Night over een bepaald onderwerp vertelt. Dat vertelt de misdaadjournalist in Veronica Magazine. De Vries heeft geen specifieke voorkeur. Hij vindt het alle drie ‘vakbekwame talkshows’ en gaat naar wie het eerst vraagt. “Mooi voorbeeld is de rechtszaak rond Oscar Pistorius, waar ik commentaar op gaf in DWDD. Zij hadden me vier weken ervoor al gevraagd, terwijl de redactie van Pauw me diezelfde week pas belde.

Dan is het voor De Vries duidelijk. “In dat geval gun ik het degene die me het eerste benaderd heeft, ook al leent het ene onderwerp zich soms beter voor een bepaald programma.”

DWDD is de meest bekeken talkshow van het land, gevolgd door RTL Late Night. Pauw is een stuk minder in trek bij de tv-kijker.
5 Reacties op “Peter R. de Vries heeft geen voorkeur voor talkshow”


 1. André

  Peter R. heeft geen voorkeur, zolang ze maar betalen… (er moet toch brood op de plank komen?).

 2. Ome Willem

  Zo lang hij maar met zijn kop op de buis is, want hij is fan van zichzelf.

 3. Juultje

  Natuurlijk heb je geen voorkeur,je vertelt overal dezelfde onzin!Maar voor mij maakt het wel een verschil want op de NPO moet ik jouw aanwezigheid betalen want je vertelt die onzin niet gratis peter Rudolph!

 4. Jerry

  Hij kan beter de 4e optie kiezen…….niet op tv komen!

 5. Kaaskijker

  Wat een afgunst hier op een vakbekwame man die allang zijn sporen heeft verdiend. Prima als je zijn korzelige licht arrogante optredens niet trekt, maar dat hij onzin verkondigd kan je niet menen. Alle talkshow’s willen hem hebben om zijn meerwaarde.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.