SBS 6-ster Do voelt geen druk

Do voelt geen druk om hoge kijkcijfers te halen met haar programma Surprise Surprise op SBS 6. Dat vertelt de zangeres in Veronica Magazine. Surprise Surprise begon vorige week met 1 miljoen kijkers en vanavond moet de show zich bewijzen met aflevering twee. “Mensen vragen nu of ik de druk voel van een zaterdagprogramma, maar dan denk ik: druk? Ik voel me als een kind in de snoepwinkel! Ik mag iets doen waarvan ik mijn hele leven heb gedroomd“, vertelt ze.

Do denkt niet aan floppen. “Ik twijfel er geen moment aan of het gaat lukken of niet. We gaan er gewoon voor. En als het flopt en ik nergens meer aan de bak kom, dan ga ik weer andere dingen doen.

Toch denkt Do dat de show een hit blijft. “Ik weet niet hoe het met de rest van Nederland is, maar daar heb ik dus heel erg behoefte aan, aan feelgoodtelevisie. Er zijn te vee programma’s waarin het gaat om strijd en competitie.

Hoe dan ook: Do staat pas aan het begin van haar carrière, benadrukt ze. “Er wordt vaak gedacht dat ik al best veel ervaring heb op tv, maar ik heb pas twee programma’s gedaan.

Surprise Surprise is om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen