Bo Saris wil nooit meer in talentenjacht

Bo Saris, de winnaar van de tweede Idols, zou nooit meer meedoen aan een talentenjacht. Dat vertelt hij in weekblad Privé. Met zijn deelname wilde Bo Saris bekend worden. “Ik zou nóóit meer meedoen aan een talentenjacht. Ik zocht een platform waarop ik me kon laten zien“, aldus de zanger, die niet zichzelf kon zijn. “Mijn fans spreken me nog weleens aan over hoe ik er toen uitzag. In het begin vond ik dat echt niet leuk, maar nu kan ik erom lachen. Ik maakte tenslotte zelf die keuze.

De zanger heeft geen goed imago overgehouden aan zijn deelname. “Er is wel gezegd dat ik een wanstaltig karakter zou hebben, dat ik een moeilijk mannetje ben. Ik heb dat zelf nooit zo ervaren. Ik had voor mezelf gewoon duidelijk wat ik wilde.

Nu snapt hij de critici. “Je doet aan Idols mee en dat heeft een bepaald concept. Als je je eigenwijs opstelt, veroorzaakt dat wrijving.

Al met al heeft Bo Saris niet veel aan zijn deelname gehad. “Het is waar dat het programma een prima springplank is. Maar er was na Idols maar één weg en dat was die van de absolute top terug naar beneden.

Uiteindelijk moet je toch weer terug naar de basis, als je zo ingesteld bent als ik.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen