Quinty Trustfull: ‘Nooit om werk hoeven vragen’

Quinty Trustfull vindt het vreemd om tv-bazen om een tv-programma te vragen. Dat heeft ze immers nog nooit gedaan. Dat vertelt de professionele koffieleut in weekblad Weekend. Trustfull is er trots op dat ze al decennia tv-programma’s heeft. “Dingen komen je toe als je hard werkt. Ik vind het stom om te zeggen dat ik een grote show zou willen presenteren. Ik werk nu 22 jaar voor tv en heb altijd een programma gehad. Ik heb nooit om dingen hoeven vragen, programma’s kwamen me altijd toe.”

Dat komt volgens Trustfull ‘omdat ik er heel hard voor werk’. “Daar geloof ik echt in! Bovendien ben ik geen type dat zegt: ‘Ik moet dit nog, of ik moet dat.’ Ik wil gewoon de beste zijn in dat wat ik op dat moment doe en wat daarna gebeurt zie ik wel.”

Op privégebied heeft ze wél ambities. “Mijn persoonlijke ambitie is om gelukkig te blijven en gewoon lekker de dingen te kunnen doen die ik leuk vind.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen