Quinty Trustfull: ‘Nooit om werk hoeven vragen’

Geplaatst op di 30 sep 2014 om 13:46

Quinty Trustfull vindt het vreemd om tv-bazen om een tv-programma te vragen. Dat heeft ze immers nog nooit gedaan. Dat vertelt de professionele koffieleut in weekblad Weekend. Trustfull is er trots op dat ze al decennia tv-programma’s heeft. “Dingen komen je toe als je hard werkt. Ik vind het stom om te zeggen dat ik een grote show zou willen presenteren. Ik werk nu 22 jaar voor tv en heb altijd een programma gehad. Ik heb nooit om dingen hoeven vragen, programma’s kwamen me altijd toe.”

Dat komt volgens Trustfull ‘omdat ik er heel hard voor werk’. “Daar geloof ik echt in! Bovendien ben ik geen type dat zegt: ‘Ik moet dit nog, of ik moet dat.’ Ik wil gewoon de beste zijn in dat wat ik op dat moment doe en wat daarna gebeurt zie ik wel.”

Op privégebied heeft ze wél ambities. “Mijn persoonlijke ambitie is om gelukkig te blijven en gewoon lekker de dingen te kunnen doen die ik leuk vind.”
9 Reacties op “Quinty Trustfull: ‘Nooit om werk hoeven vragen’”


 1. Kijker

  Hard werken telt helemaal niet in televisieland, daar draait het gewoon om uiterlijk en of je de juiste connecties hebt. Alsof dat stompzinnige koffietijd presenteren hard werken is.

 2. Zak Patat

  Wacht maar eens af als je wat ouder bent wat er gaat gebeuren.

 3. De Wit

  Vervelend wicht is dit toch.

 4. Anonymous

  Na al die jaren nog steeds een lekker wijf.

 5. Mark

  Ze hoeft maar met de zaad vragende ogen te kijken en programma is binnen.

 6. Marc

  22 jaar werken voor de tv. En wat hebben we tot nu toe bereikt…..Niets.

 7. anonymous

  Daarom presenteert zij na 22 jaar nog steeds flutprogramma’s als Koffietijd en Eigen huis in puin.

 8. rob robson

  ach ja er is genoeg gezegd…

 9. Hans

  Quinty UNtrustfull!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.