Carlo Boszhard en Lucille Werner in Maestro

Geplaatst op di 30 sep 2014 om 14:05

Foto: Nick van Ormondt

Carlo Boszhard en Lucille Werner doen mee aan het tweede seizoen van het tv-programma Maestro. Dat hebben de tv-sterren bekendgemaakt op RTL. Opnieuw gaan acht bekende Nederlanders met elkaar de strijd aan om wie de beste dirigent is. Alleen de namen van Boszhard en Werner zijn tot nu toe bevestigd. De presentatrice vindt het erg spannend. “Ik ga een 65-koppig symfonieorkest proberen te leiden. Ik heb nog niets voorbereid, maar het lijkt me een sensatie“, vertelt ze.

De tweede Maestro wordt net als de eerste serie gepresenteerd door Frits Sissing. De uitzendingen beginnen op 30 oktober op NPO 1, de grootste tv-zender van het land.

De overige kandidaten worden op een later moment bekend gemaakt.
4 Reacties op “Carlo Boszhard en Lucille Werner in Maestro”


 1. Line Akers

  Ik hou van klassieke muziek, weet er zelfs wat van, luister er veel naar, maar ik vind Maestro een ongelofelijk ZAADprogramma. Want who cares of Carlo Boszhard kan dirigeren of niet. Alles afleveringen lijken op elkaar, en Isabelle van Keulen is een vroegoude dame zonder humor. Gemiste kans dus.

 2. Peter

  Ik weet niet zoveel van klassieke muziek, maar vind het juist leuk om naar te kijken. Je ziet in het programma heel goed wat de invloed is van een dirigent.

 3. Anonymous

  Klassieke muziek vind ik zeer irritant klinken. Net als wanneer een mug in je oor zoemt.

  Doe mij maar lekkere house beats.

 4. Mopperkont

  Carla weet natuurlijk alles van faggots

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.