NPO 1 kort niet grappige Hans Liberg in

Foto: SBSDe galavoorstelling van Hans Liberg ter ere van het 50-jarig bestaan van de TROS viel dinsdag zo slecht in de smaak bij het prominente publiek in theater Carré, dat de tv-registratie op NPO 1 zaterdag flink wordt ingekort. Dat schrijft het AD vandaag. Het was een pijnlijke avond, stelt oud-TROS-baas Cees den Daas. “Als de TROS dit terugbrengt tot een samenvatting van 25 minuten blijft men de meeste ellende wel bespaard. Je zult weinig mensen aantreffen die een positief oordeel vellen.

Het was kort gezegd humorloos, vindt Den Daas. “Het was van begin tot eind, om het nog voorzichtig uit te drukken, een in elkaar gesmeten en totaal niet grappige avond.

Een bekende TROS-ster wil alleen anoniem reageren. “Het was een avond vol pijnlijke stiltes. Niemand werd er vrolijk van.

Sportcommentator Evert ten Napel durft wel te reageren. “Het enthousiasme was niet bepaald groot. Alsof Liberg een script had gekregen dat hij moest uitvoeren en dat een beetje combineerde met elementen uit zijn eigen shows. Pijnlijk voor die man.”

Ook bekende namen als André van DuinFrans Bauer en Jan Smit waren bij de voorstelling aanwezig.

Eigenlijk zou de tv-registratie van 20.30 tot 21.50 uur duren. Wat de precieze uitzendtijd wordt, is nog niet bekend.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen