Dik 400.000 kijkers voor Eva Jinek

Foto: RTL

Eva Jinek trok woensdagavond een publiek van 412.000 kijkers met de eerste aflevering van haar tv-programma Brandpunt Profiel op NPO 2. Daarmee scoorde ze 6,8 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Jinek wist net niet genoeg kijkers te boeien voor een plaats in de dagelijkse top 25 van meest bekeken programma’s. In de eerste aflevering van haar serie portretteerde ze de oude coach van het Nederlands elftal: Louis van Gaal.

Volgende week loopt Jinek in haar programma snuffelstage bij RTL Late Night, waar ze in de winter mee gaat concurreren. In de tweede aflevering staat namelijk Humberto Tan centraal.

Het meest bekeken NPO 2-programma was woensdag Nieuwsuur met 632.000 kijkers. Jinek zou ooit aan de slag gaan als presentatrice van Nieuwsuur, maar haar toenmalige relatie met Bram Moszkowicz dwarsboomde die aanstelling.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen