Mari van de Ven: ‘Ik brand geen mensen af’

Foto: SBS

Mari van de Ven denkt dat hij als visagist zo populair is onder de Nederlandse tv-presentatrices, omdat hij loyaal is en geen mensen afbrandt. Dat vertelt hij in weekblad Party. Van de Ven denkt dat hij daarin onderscheidend is. “Ik ben heel trouw naar mensen en bouw vaak een band met ze op. Daarbij ben ik ook heel discreet en integer. Dat laatste vind ik heel belangrijk. Ik ben recht door zee en blijf altijd mijzelf. Ook brand ik mensen nooit af, waarom zou ik? Ik kan niet vals zijn, dat zit niet in mij.” 

En Van de Ven is niet impulsief. “Ik denk na over wat ik zeg. Ik ben wel duidelijk, maar altijd respectvol naar mensen toe.”

Het is volgens Van de Ven nog nooit gebeurd dat het niet klikte met een BN’er. “Nee, ik vind misschien de één wel leuker dan de ander. Maar ik ben gewoon mezelf, ik ben in balans en vel niet direct een oordeel over een ander. Ik relativeer, observeer en ik luister.

Binnenkort gaat hij voor het huwelijk van Wendy van Dijk naar Ibiza. “Om haar bruidstoilet te verzorgen. Hoe leuk is dat: mijn vriendinnetje gaat trouwen!

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen