Marijke Helwegen wil geen toyboy

Foto: RTL

Marijke Helwegen aast niet, net zoals sommige andere bekende Nederlanders, op een toyboy. Dat geeft de societyster aan in weekblad Story. BN’ers als Heleen van Royen en Patricia Paay houden van jong, maar Helwegen is tevreden met wat ze heeft. “Ik ben natuurlijk al 42 jaar heel gelukkig getrouwd met mijn Harry. Maar ook al was ik níet getrouwd, dan nog zou ik me niet in de armen van een veel jongere man werpen. Ik zou constant het gevoel hebben dat ik me moet bewijzen“, geeft ze aan.

Een jonge minnaar zou haar onzeker maken. “Ik zou echt de hele dag het idee hebben dat ik op hoge hakken moest lopen om zo frivool mogelijk over te komen. Ik zou het gevoel hebben dat ik moest opboksen tegen de concurrentie van jonge meisjes.”

Ik zou constant op mijn tenen moeten lopen om niet vergeleken te worden. En dat is zó vermoeiend. Dan zou ik er de hele dag uit moeten zien alsof ik naar een feestje ga. Dat kan toch niet?

Ik wil niet altijd mooi zijn. Voor mijn lieve Harry hoeft dat ook niet, maar bij een jonge minnaar zou ik dat gevoel wel hebben. Dus nee, voor mij geen toyboy.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen