Floortje vindt Chris Zegers niet te oud voor BNN

Hoewel Floortje Dessing (44) vanwege haar leeftijd is vertrokken bij BNN, vindt ze collega Chris Zegers (43) níet te oud voor de omroep. Dat geeft de presentatrice aan in weekblad Privé. Zegers is slechts één jaar jonger. “Het is gewoon tijd voor een jongere generatie. Dat is ook het beleid bij BNN en daar kan ik me helemaal in vinden. We weten nog niet wie mij gaat opvolgen. Wel zeker is dat Chris Zegers (43) bij het programma betrokken blijft, maar hij oogt een stuk jonger dan ik, hè.

Nee, onzin natuurlijk“, voegt ze toe. “Maar hij doet het pas een paar jaar.”

Dessing stopt met de BNN-show 3 Op Reis, maar niet met reizen. “Floortje Naar Het Einde Van De Wereld gaat sowieso bij de VARA door. Ik ga wel weg bij BNN en verder onder de vlag van de VARA, maar uiteindelijk zijn zij toch één, dus afscheid nemen hoeft niet.”

De komende tijd gaan we nieuwe formats bedenken en zal ik het misschien iets rustiger aan gaan doen, maar komt er vast wel een leuk nieuw project waar ik me weer voor duizend procent kan inzetten. Er staat nog genoeg op mijn bucket list!”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen