Amara Onwuka ergert zich aan Discovery Channel

Amara Onwuka, de langste weervrouw van RTL, ergert zich suf aan de lange reclameblokken op Discovery Channel. Dat zegt de meteorologe in een interview met Avrobode. Onwuka wordt ziek van de grote hoeveelheid aan reclame. “Ik erger me aan de ellenlange reclames tijdens films of op Discovery. Vaak heeft die zender interessante documentaires, maar na vijf minuten volgt een reclameblok van drie of vier minuten waarna de makers uitgebreid herhalen wat je vóór de reclame zag.”

Dat is geen kijken, aldus Onwuka. “Je bent op die manier tien minuten verder zonder iets nieuws gezien te hebben.”

Liever kijkt ze naar RTL. “Wat ik écht niet probeer te missen, is Expeditie Robinson. De plaatjes van het tropische eiland zijn prachtig en het psychologische spel tussen de kandidaten vind ik ook erg boeiend.”

Onwuka is regelmatig te zien in RTL Weer.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen