Kijkcijfers ‘niet echt een ding’ voor Yvon Jaspers

Yvon Jaspers raakt niet in extase als Stichting KijkOnderzoek meldt dat er weer eens miljoenen mensen naar Boer Zoekt Vrouw hebben gekeken. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. De torenhoge cijfers zetten Jaspers’ dag niet op zijn kop. “Meestal krijg ik de ochtend na een uitzending een sms’je van mijn producer. Dan denk ik: dat zijn er wel erg veel. Maar daarna moeten de kinderen naar school, blijken de cornflakes op of moet er brood worden gehaald. Het is niet echt een ding bij ons thuis.

De hoge kijkcijfers hebben zelfs nadelen, benadrukt Jaspers. “Als er miljoenen mensen naar Boer Zoekt Vrouw hebben gekeken, dan weet iedereen in de buurt wat er is gebeurd. Iedereen vindt daardoor iets van mij, en dat is niet altijd fijn.

Binnenkort begint een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw op NPO 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen