Kijkcijfers ‘niet echt een ding’ voor Yvon Jaspers

Geplaatst op di 30 sep 2014 om 10:25

Yvon Jaspers raakt niet in extase als Stichting KijkOnderzoek meldt dat er weer eens miljoenen mensen naar Boer Zoekt Vrouw hebben gekeken. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. De torenhoge cijfers zetten Jaspers’ dag niet op zijn kop. “Meestal krijg ik de ochtend na een uitzending een sms’je van mijn producer. Dan denk ik: dat zijn er wel erg veel. Maar daarna moeten de kinderen naar school, blijken de cornflakes op of moet er brood worden gehaald. Het is niet echt een ding bij ons thuis.

De hoge kijkcijfers hebben zelfs nadelen, benadrukt Jaspers. “Als er miljoenen mensen naar Boer Zoekt Vrouw hebben gekeken, dan weet iedereen in de buurt wat er is gebeurd. Iedereen vindt daardoor iets van mij, en dat is niet altijd fijn.

Binnenkort begint een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw op NPO 1.
11 Reacties op “Kijkcijfers ‘niet echt een ding’ voor Yvon Jaspers”


 1. Alex

  Ja tuurlijk, arrogant schijnheilig mens dat het is.

 2. Anonymous

  Wat voor zwakzinnigen kijken er nou naar een boerendate programma.

  Gelukkig kan ik buitenlandse programma’s downloaden je zal maar van die trieste Nederlandse TV afhankelijk zijn.

 3. OMG

  Ik vind dat zo’n ongelofelijke k*t. Alleen al daarom kijk ik niet. Arrogant mens.

 4. 40

  Probleem is dat als de cijfers gehalveerd worden dat het het dan nog steeds prima cijfers zijn maar de media gaat het dan helemaal afmaken.

  Niet terecht natuurlijk want ook 1,5 mln kijkers zou mooi zijn voor dit format.

 5. dunc

  Zeker een omhoog gevallen nietsnut. kijkcijfers komen echt niet Door haar . nep lieverdje,ze is echt een harde zaken vrouw. totaal geen emotie alles is nep in beeld. alles draait om kijkcijfers en ze g.eilt er op. En geld geld geld geld pakken pakken pakken daar denkt zij aan. meteen een boeren servies op haar naam . geld geld geld wolf

 6. arno niemse

  Mischien het programma PRAATJESMAKERS.

 7. Anonymous

  Volgens mij test ze eerst zelf alle boeren uit ergens in een schuur.

 8. anonymous

  Als de tekenen niet bedriegen zal het komend seizoen richting de 5 miljoen kijkers gaan en dat is weer aantoonbaar onverdraaglijk voor het RTL-reservaat.

 9. Maarten de Jong

  Yvon het kijkcijferkanon!
  De belastingomroep behoort zich ook niet gedragen als een commerciële omroep.

 10. roevka

  Yvon, altijd leuk. Al begint VzB wel iets meer op een kunstje te lijken. Misschien leuk wanneer ze eens ook iets pittigs gaat presenteren.

 11. sharon dijksma

  Ik raak ook niet in extase van een Camera een paar Koeien en een Fossielen Boer op Aarde . Dan zul je toch echt bij geleerde mensen moeten zijn die er wel naar kijken .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.