‘Gelukkig zijn Geer en Goor niet genomineerd’

Het is maar goed dat de RTL 4-show Effe Geen Cent Te Makken van Gerard Joling en Gordon niet is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2014. Dat schrijft tv-recensent Angela de Jong vandaag in het AD. De Jong is blij dat Gordons uitdrukkelijke wens geen waarheid is geworden. “Je moet er toch niet aan denken: de twee boerende en winden latende ambassadeurs van de eenzame bejaarden in hetzelfde rijtje als Mies Bouwman, Henny Huisman en Jack Spijkerman.

De genomineerden zijn Flikken Maastricht, Penoza en SynDroom. “Toch nog verrassend. Want waar is RTL Late Night?”, vraagt ze zich af. “Als er één programma is dat afgelopen jaar door de kijkers in het hart is gesloten én het tv-landschap op z’n kop heeft gezet is het de talkshow van Humberto Tan wel.

Ook vindt De Jong het ‘onbegrijpelijk’ dat Heel Holland Bakt niet is genomineerd. “Maar goed. De tv-kijker heeft gesproken en heeft per definitie gelijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen