‘Gelukkig zijn Geer en Goor niet genomineerd’

Geplaatst op di 30 sep 2014 om 10:00

Het is maar goed dat de RTL 4-show Effe Geen Cent Te Makken van Gerard Joling en Gordon niet is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2014. Dat schrijft tv-recensent Angela de Jong vandaag in het AD. De Jong is blij dat Gordons uitdrukkelijke wens geen waarheid is geworden. “Je moet er toch niet aan denken: de twee boerende en winden latende ambassadeurs van de eenzame bejaarden in hetzelfde rijtje als Mies Bouwman, Henny Huisman en Jack Spijkerman.

De genomineerden zijn Flikken Maastricht, Penoza en SynDroom. “Toch nog verrassend. Want waar is RTL Late Night?”, vraagt ze zich af. “Als er één programma is dat afgelopen jaar door de kijkers in het hart is gesloten én het tv-landschap op z’n kop heeft gezet is het de talkshow van Humberto Tan wel.

Ook vindt De Jong het ‘onbegrijpelijk’ dat Heel Holland Bakt niet is genomineerd. “Maar goed. De tv-kijker heeft gesproken en heeft per definitie gelijk.
24 Reacties op “‘Gelukkig zijn Geer en Goor niet genomineerd’”


 1. Pia

  Ik moest wel lachen om Gordon gisteren. Aan de telefoon gelijk: Penoza en Flikken, wordt echt een verrassing… (en dat was voordat het bekend was).

 2. Theo

  Gordon is iemand die niet tegen zijn verlies kan. Mijn vraag aan Gordon is wel. Heb je nu alleen de mensen geholpen voor het winnen van de Ring of had je echt iets met de oudere medemens.
  Ik denk dat je alles doet voor de kijkcijfers

 3. Anonymous

  @10:09. De vraag stellen is hem beantwoorden.

 4. Huiskamer

  Geen van de drie genomineerden heb ik ooit gezien.

 5. Layka

  Wat een blunder van een tv-recensent (deskundige?) om je hardop af te vragen waarom Heel Holland bakt niet is genomineerd. Ze zou toch moeten weten dat de Televizierring gaat over de programma’s die van september t/m augustus van het afgelopen seizoen zijn uitgezonden? Het eerste seizoen van Heel Holland bakt was van zomer 2013, terwijl het tweede seizoen pas deze maand begon. Dit programma kan dus niet in aanmerking komen voor de Ring.

 6. Marc

  Pff, wat een zure zult van deze zichzelf benoemde ‘TV-recensent’. Het is een publieksprijs. Als het publiek vond dat Geer en Goor genomineerd had moeten worden is dat zo. Ze zitten er nu net niet bij, maar volgend jaar wellicht wel. Maar goed, dan is het huis voor deze mevrouw zeker te klein. Mens ga koken!

 7. Karin

  Ik ben het met Angela eens !!!

 8. A. Zijn

  hahaha,die Angela. Heel Holland Bakt kon niet worden genomineerd. Niet uitgezonden in seizoen 2013-2014…

 9. Elm

  Je weet dat er twee seizoenen zijn van Heel Holland Bakt he?

 10. dunc

  gek mokkel geer en goor verdienen m dik

 11. RaarMaarWaar

  Helemaal mee eens!!

 12. 40

  Het rijtje van Huisman, Spijkerman en Bouwman isnatuurlijk ook al ernstig gedevalueerd met prijswinnaars van afgelopen jaren (Smit, Bauer, Derksen & Genee)

  Het zou leuk zijn als een serie eens zou winnen.

 13. Jerry

  Penoza en Flikken zijn beide politie series. Dat geeft toch wel weer welk soort mensen hebben gestemd.
  Geen informatief programma, geen spelshow etc. Waar zijn al die kijkers gebleven???
  Met andere woorden. Stop dat stomme stemmen wat tegenwoordig overal zonodig moet gebeuren. Net als de Voice, Holland got Talent etc. Meeste stemmen (onbenullen die hun geld weggooien door te stemmen) gelden dus in Nederland.
  Pfffffffffffffffff….’k ben blij dat ik daar niet meer woon!

 14. Antonio

  Stemmen heeft inderdaad geen enkele zin. Zoveel mensen, zoveel wensen – en smaken. En daarover valt nu eenmaal niet te twisten.

 15. Maarten de Jong

  Boeiend zeg, de Televizier-ring.
  Echt iets om je druk over te maken.

 16. Zak Patat

  Wie is Angela de Jong?

  I.i.g. wel een dom iemand, ,n boer en ,n scheet laten is heel normaal hoor, wie doet dat niet ?

  Je moet er opletten hoe blij die oude mensjes zijn, dat is toch het voornaamste.

  Voor mij hadden ze hem WEL verdient.

 17. Zak Patat

  @@Layka

  Tue 30 Sep 2014 om 10:25

  Ik zei het al…zeer domme vrouw.

 18. Ringman

  Na Voetbal International gaat het niveau gelukkig weer omhoog. Geen idioten voor De Ring, maar echte vaktoppers dingen naar De Prijs. Het gaat weer goed met de Nederlandse tv-smaak!! Proost op u allen!

 19. HuilieHuilie

  De televizier cockring gaat dit jaar naar juffrouw De Jong

 20. Co Stompe

  Het is allemaal doorgestoken kaart, allemaal publieke omroep en het word op npo 1 uitgezonden dus Flikken maastricht zal wel gaan winnen

 21. Mark

  Gewoon 2 ringen uitreiken, 1 naar het beste programma van het jaar, dus wat heel goed scoorde. Dan had Peter R. de Vries ‘m ook gekregen, en Boer Zoekt Vrouw, en Domino Day. Wordt bepaald door een vakjury. En 1 publieksprijs, zodat rommel als VI, Jan Smit, De Lama’s, enz. ook kunnen/konden winnen door hun fans.

 22. Michel

  Co Stompe Wat een gespeculeer en wat een onzin zeg je. Er zit gewoon een notaris bij en die gaat echt zijn of haar baan niet op het spel zetten voor een tv prijsje hoor. RTL heeft hem al heel vaak gewonnen. En zelf SBS heeft hem wel eens gewonnen.

 23. piet

  Laten ze eerst maar eens zorgen dat die 2 mafkezen nooit meer op tv komen.
  Dat met die ring is volgens mij almaal doorgestoken kaart.

 24. ABCD

  Helemaal met haar eens. Gordon is een vreselijk figuur die blij mag zijn dat hij nog geen 36 medicijnen per dag hoeft te slikken omdat hij die ene ziekte nog niet heeft opgelopen. Dus heel blij dat hij geen ring krijgt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.