Kees Tol droomt van grote zaterdagavondshow

Het Volendamse tv-talent Kees Tol heeft de ambitie om grote amusementsshows te presenteren op de zaterdagavond van SBS 6. “Geweldig, met een showtrap en alle toeters en bellen! Wie weet over een paar jaar?”, zegt hij vandaag in het AD. Op dit moment scoort Tol aardig met de woensdagse talentenjacht Hollands Beste Bloemstylist van producent John de Mol. “Eerlijk? Ik kan als het wordt uitgezonden nog steeds nauwelijks slapen. Het loopt nu goed, maar je kunt niet in de toekomst kijken.

Overigens heeft Tol er niet álles voor over om op de buis te blijven. “Na Wie Is De Mol? werd ik gevraagd voor meerdere programma’s. Ook voor Sterren Springen en Expeditie Robinson. Maar ik ben al genoeg op de buis.”

En wat ik dus echt niet wil, is zo’n bekende Nederlander zijn die het puur om de schijnwerpers doet en altijd maar met z’n kop op de buis probeert te komen“, vervolgt hij.

Tv-baas Remko van Westerloo van SBS liet afgelopen weekend weten dat hij Tol nooit meer wil laten gaan. “Kees ís SBS en die laten we dus nooit meer los.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen