Gordon met nieuwe talentenjacht A Star Is Made

Gordon komt met een compleet nieuwe talentenshow op RTL 4. Hij werkt samen met producent John de Mol aan A Star Is Made. Dat vertelt de entertainer vandaag in De Telegraaf. A Star Is Made is op dit moment in de ontwikkelingsfase. “We gaan echt door het hele land actief op zoek naar het ultieme, nieuwe talent. Er komen voorrondes in het land in kroegen, zaaltjes en cafés. De talenten die we daar spotten, worden gevolgd tot in hun thuissituatie, dat is het reality -gedeelte“, zo vertelt hij.

Uiteindelijk volgt de show het concept van elke talentenjacht. “Dan strijden ze natuurlijk elke week tegen elkaar en vallen er deelnemers af tot de grote finale. Die kan voor mij als Amsterdammer maar op één plek worden gehouden: Carré.”

A Star Is Made moet al snel op de buis komen. “De planning is volgend jaar zomer, ik heb er veel zin in.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen