Gordon vindt RTL Late Night te jong voor Ring

Geplaatst op ma 29 sep 2014 om 13:03

Gordon vindt dat RTL Late Night nog te kort bestaat om een Gouden Televizier-Ring mee naar huis te nemen. Dat vertelt de presentator vandaag in De Telegraaf. RTL Late Night is samen met onder meer Gordons realityserie Effe Geen Cent Te Makken één van de kanshebbers voor de Ring. “Humberto Tan verdient wat mij betreft de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator, want dat is hij nu gewoon met zijn RTL Late Night. Maar het is nu te vroeg om al voor De Ring in aanmerking te komen.

Over een paar jaar zou Tan in aanmerking kunnen komen, oordeelt Gordon. “DWDD liep ook al een paar jaar toen Matthijs van Nieuwkerk de prijs won.

Flikken Maastricht ziet hij wel als een kanshebber. “En Johnny de Mol ook met SynDROOM, een prachtig gemaakt programma. Maar toch zie ik daarin minder schrijnende gevallen dan bij ons.

Want uiteindelijk wil Gordon zélf met de Ring naar huis voor zijn bejaardensoap. “Voor die jongens en meisjes met Down wordt in ons land goed gezorgd, ze wonen in mooie woongroepen. Onze bejaarden zijn echter een vergeten groep, bij wie niemand stilstaat dat hun probleem zo groot is.

Ik hoop dan ook echt dat het publiek ons de prijs gunt. Het was altijd al een belangrijke prijs, maar de Ring lijkt er wel meer toe te doen dan ooit. Er schijnt dit jaar meer gestemd te zijn dan ooit tevoren. Ja, we zouden hem graag winnen!
31 Reacties op “Gordon vindt RTL Late Night te jong voor Ring”


 1. A. Zijn

  Volgens mij hebben Geer & Goor er ook pas een seizoen opzitten…

 2. RaarMaarWaar

  Rot toch gauw op met Gordon de snuiver.
  Weetje hoeveel poen ze krijgen van producent Talpa om met wat oudjes op pad te gaan?

  En kijk in wat voor appartementen ze zitten zoals laatst op Ibiza..
  Geer en Goor GUN ik die ring ZEKER niet!!

 3. Elm

  synDROOM mag ‘m winnen

 4. Anders

  2,5 ton p.p. verdienen deze gasten om over de rug van kwetsbare ouderen hun platte en ordinaire “humor” te ventileren. Met frisse tegenzin de prachtigste locaties bezoeken en daar de zgn. liefste wensen van de, overigens streng geselecteerde senioren, te vervullen. De lachsalvo’s en beledigingen volgen elkaar in rap tempo op, zo snel dat de mensen waarom het moet draaien dit in hun onschuld niet eens doorhebben.”Ze zijn zo authentiek” wordt er dan gezegd maar het is doodgewone afzeik televisie. Met de diepgaande gesprekken vallen de relschoppers ook genadeloos door de mand, na twee serieuze antwoorden wordt er alweer met scherp geschoten, het is om te janken zo slecht dus een televizierring zou never nooit aan deze twee over het paard getilde gastjes moeten worden uitgereikt.

 5. Don

  O dus Humberto mag die ring niet voor zijn programma winnen want hij is pas aan zijn tweede seizoen bezig? En hoeveel seizoenen zijn Geer & Goor al op pad met ouderen?

  Ik zou het programma van Johnny kiezen, mooi integer gemaakt programma dat die prijs verdient.

  Geer & Goor vind ik vaak te plat, en de lach van Gerard word gemaakt en irritant.

  Wat belachelijk trouwens dat die nominaties vanavond pas in Boulevard bekend worden gemaakt! Heeft RTL televizier gesponsord zodat ze die nominaties bij hen vanavond bekend maken of wat? Waarom niet stoppen met die belachelijke traditie en de nominaties gewoon op internet zetten? De meeste mensen interesseert het waarschijnlijk geen reet wie hem wint, alleen degene die in de mediawereld en dan vooral in Hilversum werkzaam zijn maken zich er druk over.

 6. henk

  Gaat de prijs naar wie de meest schrijnende gevallen heeft,volgens Gorden volgens mij wel.

 7. bas

  Goor wil dit en dat en zus en zo , maar goor heeft niets te willen Trouwens , boeiend wie dat lelijke ding wint de glans is er al jaren vanaf.

 8. robb

  Ik hoop op Flikken Maastricht ,als die het niet krijgen dan Johnny de Mol omdat die echt met de mensen bezig is ,en niet het voor persoonlijk belang doet.

 9. Ot

  Je zegt ook niet tegen iemand die een 10 behaald heeft dat ie daar geen recht op heeft omdat je verwacht had dat hij langer over de leerstof had meten doen? Talent moet beloond worden, punt.
  Straks krijgen we precies hetzelfde gedoe als Holland’s Got Talent…

 10. Tsja

  Met alle respect, het is toch geen prijs voor het programma dat over de ‘meest schrijnende gevallen’ hoeft te gaan?

 11. T.E.D.

  Wat Gordon ook zegt, voor sommige mensen is het nooit goed. Als je n hond wil slaan? Dan vind je daar altijd wel n stok voor ;-)

 12. Geo

  @T.E.D. in Nederland hebben we een democratie. Snap je? Als je ergens recht op hebt behoor je het ook te krijgen.

 13. Marc

  Die Gordon is zo ontzettend hebberig. Hij zal en moet die Ring krijgen. En hij is zo inhalig dat hij niet meer reëel kan denken (voor zover hij dat al kon). Anderen verdienen hem niet en hij is zo’n grote filantroop dat zijn programma hem móet krijgen. Als het publiek dat niet vindt, zoals vorig jaar, dan slaat hij om zich heen en vuurt hatelijke berichten af waar hij kan en op wie hij kan. Sméagol is er niks bij.

 14. A. Zijn

  @Don Dat is om de televizierring onder de aandacht te brengen van de kijkers. Er zijn zat tv-kijkers die geen flauw benul hebben van deze verkiezing. De Kijker kan via deze manier zijn waardering voor een programma en presentatoren kenbaar maken. Hoe hoger in de pikorde hoe groter de kans op een vervolg van een programma en voor de presentatoren is dat ook ontzettend belangrijk. Naast de kijkcijfers is dit de enige invloed die wij kunnen uitoefenen op wat wij op de buis te zien krijgen.

 15. Mediaprak

  Ik pleit voor het TGG, het Televisie Gordon Gala, met TGG prijzen voor; Hotter than my Doughter, Geer & Goor Draaien Door, LA the Voices, terras vh jaar prijs, opreden van de Toppers etc etc.
  Een vijf uur durend tv festein met oa Ivo Niehe op bezoek in Blaricum, College Tour met Gordon, DWDD bij bijzit/pres Gordon en Gordon Staat In Huis met pres én teamcaptain Gordon. Lijkt mij Gor-weldig!!

 16. Marc

  @Mediaprak

  Doughter? HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA, wat dom!

 17. Marc

  RTLLN is nog te jong om hem te krijgen inderdaad. De prijs zal wel gaan naar een programma dat al langer loopt, zo gaat het altijd immers. Expeditie Robinson tip ik dan wel als favoriet.

 18. Nic

  @Marc, het gaat niet om de duur van programma’s maar om de POPULARITEIT ervan! Als het om de duur van programma ging dan had de sesamstraat het allang moeten krijgen. Wie weet krijgen ze het wat mij betreft ook. Zucht.

 19. Hj

  @Marc, het gaat niet om de duur van programma’s maar om de POPULARITEIT ervan! Als het om de duur van programma ging dan had de sesamstraat het allang moeten krijgen. Wie weet krijgen ze het wat mij betreft ook.

 20. Marc

  @Hj of Nic: dat klopt, maar de ervaring leert dat de winnaar altijd een programma is wat langer loopt, WIDM vorig jaar b.v. Al jaren genomineerd en vorig jaar pas de ring.

 21. Marc

  En ik heb altijd gelijk.

 22. Karin

  Gorden ,alsjeblieft niet .

 23. Bep

  Als Gordon de ring wint,ga ik emigreren,dan heb ik in dit land niets meer te zoeken.
  Voor mij komen alleen programma’s van de PO in aanmerking.

 24. T.E.D.

  @ Geo

  Waar heb je t in godsnaam over, man?

 25. Geo

  @T.E.D. wat denk je? Precies wat ik zeg. Ben je analfabeet ofzo?

 26. Perge

  Ik ben blij als dat Televiziergala voorbij is :S

 27. Anonymous

  Ik gun het RTL Late Night het is gewoon knap wat hun gedaan hebben in een korte tijd de late avond van 4 weer op de kaart gezet.

  Eindelijk na jaren weer een leuke talkshow op de late avond met ook echt leuke gasten en boeiende onderwerpen.

 28. Tom

  Gordon gaat voor de Gouden Snuiver…….

 29. nieuwformat

  Ik stel voor dat Gordon een maand gaat stage lopen in de gehandicaptenzorg, waar naast mensen met het downsyndroom nog een heleboel mensen wonen in die “mooie” woongroepen. En dan mag hij Johnny meenemen. En dan mogen ze samen een prachtig programma maken hoe het er in die tak van zorg écht aan toe gaat. En dan ongecensureerd laten zien wat er allemaal nog kan in de zorg met een minimaal budget, gedeelde slaapkamers, oude sanitair-ruimtes, weinig personeel, opgewarmd eten, geen geld om eens wat extra’s te doen. Een soort Büch in de Bajes maar dan in de gehandicaptenzorg. En dan de vraag beantwoorden waarom deze mooie mensen minder rechten lijken te hebben dan elke andere inwoner van Nederland ook al zijn ze op het eerste gezicht niet grappig of aandoenlijk…

 30. gtstfites

  Gordon is te oud voor de ring

 31. Maarten de Jong

  Beste presentator?
  Nou, nou.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.