Gordon vindt RTL Late Night te jong voor Ring

Gordon vindt dat RTL Late Night nog te kort bestaat om een Gouden Televizier-Ring mee naar huis te nemen. Dat vertelt de presentator vandaag in De Telegraaf. RTL Late Night is samen met onder meer Gordons realityserie Effe Geen Cent Te Makken één van de kanshebbers voor de Ring. “Humberto Tan verdient wat mij betreft de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator, want dat is hij nu gewoon met zijn RTL Late Night. Maar het is nu te vroeg om al voor De Ring in aanmerking te komen.

Over een paar jaar zou Tan in aanmerking kunnen komen, oordeelt Gordon. “DWDD liep ook al een paar jaar toen Matthijs van Nieuwkerk de prijs won.

Flikken Maastricht ziet hij wel als een kanshebber. “En Johnny de Mol ook met SynDROOM, een prachtig gemaakt programma. Maar toch zie ik daarin minder schrijnende gevallen dan bij ons.

Want uiteindelijk wil Gordon zélf met de Ring naar huis voor zijn bejaardensoap. “Voor die jongens en meisjes met Down wordt in ons land goed gezorgd, ze wonen in mooie woongroepen. Onze bejaarden zijn echter een vergeten groep, bij wie niemand stilstaat dat hun probleem zo groot is.

Ik hoop dan ook echt dat het publiek ons de prijs gunt. Het was altijd al een belangrijke prijs, maar de Ring lijkt er wel meer toe te doen dan ooit. Er schijnt dit jaar meer gestemd te zijn dan ooit tevoren. Ja, we zouden hem graag winnen!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen