Spoorloos-boegbeeld Derk Bolt in Dit Was Het Nieuws

Foto: Daniel Ashes

Spoorloos-boegbeeld Derk Bolt is in het komend seizoen één van de gasten van het tv-programma Dit Was Het Nieuws op RTL 4. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Dit Was Het Nieuws trapt op 4 oktober het vijfde seizoen op RTL 4 af. In de eerste aflevering zijn acteur Hajo Bruins en Greenpeaceactiviste Faiza Ouhlahsen te gast. Gasten in latere uitzendingen zijn onder meer Q-music dj’s Mattie Valk en Wietze de Jager en wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

Ook maatschappijhistoricus Zihni Özdil, presentator Maxim Hartman, schrijver Özcan Akyol, presentatrice Annemiek Schrijver, schrijver Mano Bouzamour en wetenschapsjournalist Ionica Smeets komen langs.

Dit Was Het Nieuws, dat op vertrouwde voet verder gaat met Harm EdensRaoul Heertje en Thomas Acda, is vanaf 4 oktober zes weken lang te zien op zaterdagen tussen 22.00 en 23.00 uur.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen