Anniek Pheifer vindt PowNews walgelijk

Anniek Pheifer, bekend als actrice en van Sesamstraat, vindt PowNews een vreselijk programma. Dat geeft ze aan in Mikro Gids. Op de vraag wat ze te ver vindt gaan op televisie, hoeft Pheifer niet lang na te denken. Ze noemt de nieuwsrubriek op de late avond van NPO 3. “PowNews vind ik verschrikkelijk. Zo dom en onbeschoft. Het is als het jongetje op het schoolplein dat lukraak mensen tackelt. Alleen maar pesterijen, stemmingmakerij en afzeiken. Daar walg ik echt van“, briest ze.

Liever kijkt ze naar iemand als Sonja Barend. “Ze is uiterst charmant, goed geïnformeerd en genuanceerd én ze is grappig. Dat is tenminste wat ik mij herinner van Sonja op Zaterdag. Ik ben altijd blij om haar op tv te zien.”

Verder kijkt ze graag series. “Tot nu toe zijn Mad Men en Six Feet Under mijn favorieten. Dat zijn heel mooie, goed verzorgde series, ook qua fotografie en art direction.

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen