Kim-Lian eiste vijf weken zomervakantie van SBS 6

Foto: NCRV

Kim-Lian van der Meij heeft in haar contract met SBS 6 laten vastleggen dat ze elke zomer vijf weken vakantie wil. Dat vertelt de presentatrice vandaag in het AD. Van der Meij gaat elk jaar vijf weken naar Zweden, het land van haar liefdespartner. “Die vakantie is heilig voor ons en daar komt niets tussen. Ik laat ook altijd in mijn tv-contract zetten dat ik minstens 5 weken zomervakantie heb. Dat is helemaal niet conform het wereldje. Daar keken ze bij SBS wel even van op.

Uiteindelijk wil Van der Meij met haar gezin in Zweden wonen. “Ik voel me daar thuis en mijn vriend heeft heimwee naar zijn geboorteland. Hij kan zijn draai niet helemaal vinden in Nederland.

Een Zweedse tv-carrière is nog niet haalbaar, vindt ze. “Ik spreek wel een aardig woordje Zweeds, maar het is nog niet goed genoeg om daar iets met televisie te gaan doen.”

Het betekent niet dat ze de Nederlandse tv-wereld vaarwel zegt. “Het is niet zo’n grote afstand. Een combinatie tussen Nederland en Zweden zou het mooist zijn.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen