Cynthia Abma heeft geen spijt van SBS-avontuur

Foto: RTL

Cynthia Abma baalt er niet van dat ze Goede Tijden Slechte Tijden heeft opgegeven voor het SBS 6-programma Show Vandaag, dat na een half jaar alweer gestopt is. Dat heeft de actrice laten weten aan RTL Boulevard. Abma zit nu zonder tv-werk. “Als die beslissing valt nadat ik het 65 keer gepresenteerd heb, dan is dat wel even heftig, natuurlijk. Ik had wel gehoopt dat ik nog een tijdje door kon. Ik sta niet meer onder contract inderdaad, dus eigenlijk kan ik nu overal aan de bak.

Toch zit ze niet in zak en as. “Ik heb er geen spijt van, want er zijn weer zulke andere leuke dingen gaande. De film Eddy & Coby bijvoorbeeld. Dat is fantastisch en had ik nooit kunnen doen als ik nog in Goede Tijden had gezeten.”

Abma is in GTST opgevolgd door een andere actrice. “Als ik er naar kijk, dan denk ik natuurlijk: het was heel bijzonder altijd. Ik wil best als een foute zus terugkomen. Dan mogen ze me beter bellen, dat vind ik leuk.”

Het liefst wil ze presenteren. “Als er presentatieklussen komen, hartstikke leuk. Ik sta er zeker voor open. Misschien ga ik wel voor RTL wat doen, misschien wel naar Omroep MAX. Haha, nee, daar moet ik wat ouder voor worden.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen