Beau van Erven Dorens niet bang voor overkill

Beau van Erven Dorens is niet bang voor overkill, nu hij komend seizoen erg veel wordt ingezet op SBS 6. Dat zegt hij aan Novum Nieuws. Naast Shownieuws, ’t Is Hier Fantasties en Vliegende Hollanders, gaat Van Erven Dorens ook Popster en The Winner Takes It All presenteren. Toch is hij niet bang dat de kijker genoeg van hem krijgt. “Daarvoor kijken te weinig mensen naar SBS“, grapt hij. “Er kwamen deze jaren zelfs mensen op me af die zeiden: wanneer kom je weer op televisie?

Maar Van Erven Dorens was elke dag op tv. “Om 23.00 uur kijken die mensen echter naar Humberto of liggen ze al in bed. Ik vind het wel leuk om weer eens op een ander moment van de avond op televisie te zijn.”

Geen enkele andere presentator bij SBS krijgt zo veel te doen als Van Erven Dorens. “Mijn rol in het hele landschap is bescheiden. Ik doe wel veel, maar het is niet zo dat het succes van SBS aan mij ligt, dat zou ik ook niet willen.

Ook SBS-baas Remko van Westerloo denkt dat de kijker Van Erven Dorens niet zat wordt. “Het leuke en goede is dat zijn twee prominente programma’s van dit najaar, ’t Is Hier Fantasties en The Winner Takes it All, echt totaal anders zijn.”

Het ene is een realityprogramma, het andere echt een studioshow. Die liggen in de beleving van de kijker heel ver uit elkaar“, vervolgt hij.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen