Bedreigde John en Linda de Mol in Opsporing Verzocht

Foto: RTL

John de Mol en Linda de Mol worden al sinds oktober afgeperst en bedreigd door één of meerdere personen. De politie neemt de zaak hoog op en besteedt vanavond aandacht aan de zaak in Opsporing Verzocht. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt. John de Mol wordt afgeperst en Linda de Mol wordt bedreigd. Van een man die in elk geval te maken heeft met de bedreigingen en afpersingen is een compositietekening gemaakt. Die wordt op tv getoond, na half negen ’s avonds op NPO 1.

Voorafgaand aan de uitzending doet de politie geen mededelingen over het onderzoek.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen