SBS 6 zet Is This Love? tegenover acht uur-hits

Foto: NPS

SBS 6 gaat de datingshow Is This Love? dagelijks uitzenden na het veel bekeken Utopia. Op het tjidstip acht uur ’s avonds vervangt het programma vanaf maandag 20 oktober de vroege Shownieuws. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. In Is This Love? nemen zes singles hun intrek in een villa, waarna de tv-kijker zich kan aanmelden om met een van hen te daten. “Er worden weer mensen opgesloten in een villa in het Gooi. Daar houden ze van bij Talpa“, grapt SBS-coryfee Beau van Erven Dorens.

Remko van Westerloo heeft hoge verwachtingen, ondanks de concurrentie van het Achtuurjournaal en Goede Tijden Slechte Tijden. “Het zou me niet verrassen als het publiek voor Is This Love? straks voor een deel uit GTST-kijkers bestaat”, zegt hij.

Van Westerloo is blij met het succes van Utopia om half acht. “Als mensen dan kijken, hou je ze ook om 20.00 uur vast. Juist op dat tijdstip is het heel hard vechten tegen de nieuwsuitzendingen en GTST.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen