Viola Holt haalt uit naar Bonnie St. Claire

Het programma Het Glas Is Halfvol dat Bonnie St. Claire en Viola Holt in 2007 maakten op tv-zender Talpa, was vooraf al compleet kansloos. Dat vertelt tv-diva Holt in weekblad Privé. Het tweetal werd in de tv-show gevolgd, terwijl ze feestjes in Nederland bezochten. “Die hele show was gedoemd te mislukken. ’s Morgens viel ze al dronken uit de auto. Het glas was bij haar niet halfvol, maar helemaal vol“, zo vertelt de 65-jarige voormalig presentatrice. “Ik denk dat ze nu niet meer te redden is.

Het programma-idee was van John de Mol. “We hadden in Big Brother zo goed kunnen praten, vond hij. Bonnie is een schat. Bij Big Brother lag ik acht weken lang met haar op een kamer. ’s Avonds in bed las ze met een brilletje op en een rolletje drop naast zich doktersromannetjes.

Ze viel er weleens bij in slaap en dan dekte ik haar toe. Bonnie dronk toen maar twee glazen wijn per dag, maar met 48 camera’s op je gericht kun je ook niet anders.

Het alcoholprobleem van Bonnie St. Claire is al jaren een veelbesproken onderwerp in de showmedia. Destijds beschuldigde Gerard Joling Holt ervan St. Claire te misbruiken in het tv-programma.

Er is slechts één seizoen gemaakt van Het Glas Is Halfvol.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen