Christina Curry weigert Sterren Springen

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, moet er niet aan denken om mee te doen aan het SBS 6-programma Sterren Springen. Dat vertelt ze in een interview met Veronica Magazine. Het is een brug te ver voor Curry. “Het moeten doorstaan van doodsangsten gaat mij te ver. Daar ligt de grens. Alleen al de gedachte aan het diepe water verlamde me. De angst een verdrinkingsdood tegemoet te gaan, kon ik onmogelijk beteugelen en dus mochten ze die zak geld lekker houden.

Curry heeft er geen moeite mee om goed haar grenzen aan te geven. “Er zijn mensen die het niet chic vinden dat ik de dingen zo benader. Op internet zie ik azijnpissers nare dingen tikken onder nieuwsberichten over mij. ‘Wie denkt ze wel dat ze is, moet ze geen vak leren of zo.’

Onterecht, vindt Curry. “In plaats daarvan zouden ze respect kunnen opbrengen voor de manier waarop ik het doe. Want nee, ik word niet door mijn ouders onderhouden. Vier jaar terug opende ik een eigen bankrekening en sindsdien betaal ik alles zelf.

Is de geldpot eerder leeg dan gedacht, dan neem ik ergens een baantje. Ik schaam me niet om als zogenaamd showbizzkind in een winkel te werken.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen