Tim Douwsma stoorde zich aan VI Oranje

Tim Douwsma ergerde zich tijdens het WK Voetbal groen en geel aan de RTL 4-talkshow VI Oranje met Wilfred Genee. Dat bekent de TROS-presentator in een interview met Avrobode. Douwsma keek er niet graag naar. “Ik stoor me aan afzeiktelevisie. Daarom kon ik amper naar VI Oranje kijken, terwijl Voetbal International een van mijn lievelingsprogramma’s is. Het leek wel zeuren om het zeuren. Het land was in jubelstemming, waarom zou je zo afgeven op Van Gaal?”

Overigens is Douwsma het met sommige kritiek op Van Gaal wel eens. “Ik vind de houding van de bondscoach ook fascinerend. Je zou denken dat hij, met zijn staat van dienst, niets meer hoeft te bewijzen.”

Maar kritiek raakt hem nog steeds. Dat maakte zijn interviews op SBS met Hans Kraay jr. tot hilarische, maar onbegrijpelijke televisie.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen