Wilfred Genee wil meer variatie in Voetbal International

Wilfred Genee wil komend seizoen meer variatie in zijn RTL 7-talkshow Voetbal International. Dat heeft de presentator laten weten op 100% NL. Genee hoopt wat frisse gezichten te kunnen strikken als tafelgast. “Er wordt wel gekeken naar wat we kunnen aanpassen, bijvoorbeeld extra beelden of het erbij zetten van andere mensen hier en daar. Dat is altijd wel lastig gebleken. Met onze uitgesproken stijl is het heel lastig om mensen te kunnen vinden die bij ons willen aanschuiven.”

Toch gaat Genee de uitdaging aan. “Ik denk dat het programma er alleen maar beter op wordt als je wat meer verschillende mensen zou kunnen krijgen zo nu en dan, waardoor je wat meer variatie kan aanbrengen. Dat zou misschien ook de onderlinge verhoudingen weer wat kunnen opkrikken.”

Hij doelt daarmee op de ruzie tussen Johan Derksen en René van der Gijp, die inmiddels een gesprek met elkaar hebben gehad. “De mannen kennen elkaar al 40 jaar en wekken allebei de indruk dat dit een onderdeel kan zijn van je hoe je met elkaar om kan gaan als je elkaar al zo lang kent en vijf weken op elkaars lip zit.”

Ik ga er vanuit dat de rustperiode die nu is aangebroken voor beide heren heel veel goed zal doen.”

Op 11 augustus begint het nieuwe seizoen van Voetbal International.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen