Bo Saris schaamt zich niet voor Idols-verleden

Bo Saris schaamt zich er niet voor dat hij in Nederland bekend is geworden als winnaar van de RTL 4-show Idols. Dat vertelt de zanger vandaag in dagblad Metro. Op dit moment probeert Bo Saris voet aan de grond te krijgen in Engeland. “Er is weinig naar gevraagd en ik begon er zelf meestal ook niet over. In Engeland zien ze me als een debutant. Maar ik heb heus niet de illusie dat ik het verborgen kan houden: google mijn naam en het is de tweede link die je tegenkomt“, zo laat de artiest weten.

Bo Saris hoeft het ook niet verborgen te houden. “Dat maakt niet uit, ik schaam me er totaal niet voor. Het is gewoon een deel van mijn verleden.

De zanger is al langer bezig in Engeland. “Engeland is natuurlijk het moeilijkste land om voet aan de grond te krijgen, met een heel sterke eigen muziekcultuur. Maar ik dacht dat als het daar zou lukken, het meteen de poort tot de rest van Europa zou kunnen zijn.”

Zo is het ook gegaan; ik had nooit verwacht dat ik in zoveel landen een release zou krijgen en ik heb deze zomer mijn eerste Europese tourtje kunnen doen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen