TV Lab dit jaar nog maar drie dagen

Foto: NPOTV Lab, de jaarlijkse themaweek waarin nieuwe tv-formats worden uitgetest op Nederland 3, duurt dit jaar voor het eerst geen vijf, maar drie dagen. Dat heeft de Publieke Omroep vandaag laten weten. Nederland 3, dat vanaf augustus NPO 3 heet, staat van 21 tot en met 23 augustus in het teken van TV Lab. “Voor het zesde jaar op een rij presenteren de omroepen hun nieuwste programma-ideeën aan het publiek. Drie dagen lang zijn iedere avond nieuwe programma’s te zien op NPO 3“, aldus de NPO.

Nieuwe programma’s zijn onder meer VPRO’s Oudtopia (twee jongeren betrekken een bejaardentehuis), VARA’s Meer Meer Meer (waarin wordt geprobeerd buitenlanders naar Nederland te krijgen) en VPRO’s Six Dates (een serie over liefde en torenhoge verwachtingen).

Andere titels zijn Arie Boomsma’s Alle Dagen Seks, KRO-NCRV’s Streetlab waarin het menselijk gedrag op de proef wordt gesteld en BNN’s Kreezie over drie straatgoochelaars.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen