Arie Boomsma vindt The Passion kneuterig

Arie Boomsma vindt dat geloof op de Nederlandse tv altijd iets kneuterigs heeft. Dat geeft de KRO-presentator aan in KRO Magazine. Boomsma is kritisch. “Zelfs wanneer we wél een keer uitpakken met een programma over geloof op de Nederlandse televisie – zie het enorme succes van The Passion – zit er nog iets kneuterigs aan“, aldus de presentator, die denkt dat Nederlanders dat juist bijzonder prettig vinden. “Wij willen ons kunnen identificeren met de mensen op televisie.”

De presentator is deze week gasthoofdredacteur van KRO Magazine. Hij voert onder meer een ‘boeiend driegesprek’ met zijn nieuwe KRO-collega Klaas van Kruistum (ex-EO) en priester Antoine Bodar.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen