Niek van der Bruggen knakte op Q-music

Foto: Nick van OrmondtNiek van der Bruggen, de nieuwe dj in de middag van Q-music en vriend van Froukje de Both, werd woensdag emotioneel in zijn radioshow. Dat vertelt de dj vandaag in het AD. De dj deed verslag van de dag van nationale rouw. “Ik knakte van binnen toen ik verslag deed van de kisten die tergend langzaam, één voor één, uit het vliegtuig werden gedragen. Dat kwam echt keihard binnen. Ik heb veel water gedronken, maar je bleef die trilling in mijn stem horen“, zegt hij.

Verder draaide Van der Bruggen alleen maar sobere platten. “Er zijn mensen die dan gelijk spreken van vals sentiment, maar ik denk dat deze dag veel mensen bij de keel heeft gegrepen en dat je dat gevoel als radiomaker best mag uitdragen.

Zijn partner Froukje de Both had het woensdag ook al zo lastig. Zij presenteerde RTL Boulevard. Je moet constant schipperen tussen zakelijke feiten en je eigen gevoel. Ik kon alleen maar aan de nabestaanden denken vandaag. Wat moet je verder nog zeggen?”, zei ze.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen