Toekomst TROS Vermist onzeker

Foto: TROSHet programma Vermist met Jaap Jongbloed staat komend tv-seizoen niet meer in het uitzendschema van Nederland 1. Dat bevestigt een woordvoerder van AvroTros vandaag aan De Telegraaf. Volgens het dagblad melden bronnen rond het programma dat Vermist dreigt te verdwijnen, maar zo ver wil de persvoorlichter niet gaan. Hij stelt dat het lot van het programma nog niet definitief bezegeld is. “We zijn aan het kijken of er op een later moment wel weer plek is voor Vermist.

Al sinds jaar en dag speuren Vermist en zijn team in het programma naar personen die vermist worden. Daarbij wordt de hulp ingeroepen van kijkers thuis.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen