Lieke vond Gouden Kooi ‘redelijk traumatisch’

Foto: SBSDe Gouden Kooi-kandidate Lieke de Lange (30) kon haar deelname aan het omstreden RTL 5-programma pas na jaren verwerken. Dat vertelt de realityster in Veronica Magazine. De Lange ziet haar deelname aan de show als ‘redelijk traumatisch’. “Door het grote verschil tussen mijn ware emoties en het beeld van de kijker, was het moeilijk om mijn ervaringen goed te verwerken. Uiteindelijk heeft het jaren geduurd voordat alles een plekje kreeg“, zo legt ze uit.

Vooral het pestgedrag in de Gouden Kooi-villa viel haar zwaar. “In het huis liet ik het allemaal over me heen komen en paste me aan, maar daardoor blokkeerde ik mijn ware emoties van angst en verbazing. Van de buitenkant gezien leek ik misschien rustig, maar van binnen was het een achtbaan.

Eén jaar na haar deelname, in 2009, kwam De Lange in een rolstoel terecht door een incomplete dwarslaesie. “Vanuit mijn ziekenhuisbed ben ik opleidingen gestart, heb ik tig boeken gelezen en daardoor zelf mijn remedie gevonden: pure voeding en medicijnen uit de natuur.

In combinatie met veel therapie kwam ik na vier jaar toch uit die rolstoel en ben ik medicijnvrij. Nu geef ik mijn ervaring en expertise door. Sinds een jaar heb ik mijn eigen praktijk in orthomoleculaire therapie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen