Peter Jan Rens: ‘Evert Santegoeds was verliefd op mij’

Foto: SBSPeter Jan Rens denkt dat Evert Santegoeds zo veel over hem schrijft, omdat de Privé-baas een blauwtje bij hem liep. Dat vertelt de voormalig tv-ster in een interview met Nu.nl. Volgens Rens koestert Santegoeds wrok tegen hem, omdat hij zijn verliefdheid niet zou hebben beantwoord. “Dat moet haast wel zo zijn. Anders zet je niet op de dag van nationale rouw een foto van mij in dat recreatiepark in de krant. Hij was echt gek op me, dat weet ik zeker. Ik heb hem ergens niet beantwoord.

Santegoeds meent dat Rens is veranderd, maar hij denkt dat het omgekeerde waar is. “Dan kun je beter zeggen dat het een andere Santegoeds was. Hij is nu helemaal verbitterd. Toen was het een leuke man.

De Privé-baas stelt dat hij mensen wil waarschuwen voor Rens. “Je gaat toch niet iemand door de stront halen om andere mensen te beschermen? Mensen hoeven helemaal niet met mij te werken. Ik doe alles zelf. Hij doet dit om geld te verdienen, om de Privé beter te verkopen.

De berichtgeving over mijn vermeende seksverslaving, dat komt allemaal uit hun hoofd. Leo (Vogelzang, Santegoeds’ collega, red.) heeft daar waarschijnlijk zelf iets mee. Ze hebben mensen betaald waarmee ik gewerkt heb, om allerlei dingen te verklaren.

Het is het duo Evert en Leo. Lomp en onhandig.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen