Na Ik Kom Bij Je Eten nu Ik Neem Je Mee

Foto: NCRVRTL 4 schotelde de kijker jarenlang elke zomer de programmaserie Ik Kom Bij Je Eten voor, maar nu de kijkers van die zender het moeten doen met een quizje over GTST, komt Nederland 1 met een soortgelijk programma. Vanavond begint Ik Neem Je Mee, een zomerserie van drie weken waarin een BN’er een presentator van KRO-NCRV uitnodigt om mee te gaan op een vakantie van twee dagen naar zijn of haar geboorteplek. In de eerste aflevering gaat presentatrice Yvon Jaspers op pad.

In de eerste aflevering gaat Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe  met Jaspers naar zijn geliefde eiland Texel. Hij is daar geboren en getogen en begon hier ook voor het eerst aan zijn Olympische droom.

Na een bezoek aan het ouderlijk huis en een spectaculaire boottocht, heeft hij nog één doel: Jaspers zover krijgen dat ze op een surfplank gaat staan. Zou het hem lukken?

Andere koppels die de komende weken samen door Nederland trekken zijn onder meer Anita Witzier met Ellen ten DammeCaroline Tensen met Ferry Doedens en Katja Schuurman met Bram Moszkowicz.

Ik Neem Je Mee is om 19.00 uur te zien op Nederland 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen