Paulien Huizinga voelt zich niet te goed voor audities

Paulien Huizinga voelt zich er niet te goed voor om auditie te doen voor een tv-programma. Dat zegt de presentatrice in een interview met Weekend. Huizinga, wiens laatste klus voor SBS 6 was, is één van de vele presentatrices die graag weer een programma willen. “Ik voel me nooit te goed om een screentest te doen. Ik begrijp heus wel dat een producent niet alleen met een zender te maken heeft, maar ook met sponsoren die willen weten of de presentator bij het product vast“, zegt ze.

Audities zien er steeds anders uit, aldus Huizinga. “Het kan inderdaad zo zijn dat, als het voor een studioprogramma is, ik een bepaalde tekst moet voorlezen. Dat heb ik jarenlang met Showtime gedaan.

Zenuwachtig voor screentests, is Huizinga niet. “Zenuwen of ik het geworden ben, heb ik niet meer zo heel erg. Ik hoor het wel.

Haar kinderen staan voorop. “Ik vind mijn leven leuk. Ik doe voice-over werk en presentaties in het land, en als er weer een leuk programma voorbijkomt, zal ik het aangrijpen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen