Nicolette Kluijver presenteert RTL Boulevard

Foto: RTLNicolette Kluijver debuteert vanavond als presentatrice van RTL Boulevard. Ze gaat regelmatig Winston Gerschtanowitz vervangen. Dat heeft de roddelrubriek van RTL 4 vandaag laten weten. Kluijver, sinds kort werkzaam voor RTL 5, zit achter de desk met Fiona Hering en Oren Schrijver. Het word “Ik vind het echt waanzinnig dat ik dit mag gaan doen“, vertelt ze. “Ik heb gezonde spanning. Ik vind live televisie maken heel leuk om te doen. Je maakt dan heel anders televisie.

RTL Boulevard is sinds enkele jaren ook in de zomer te zien. Het programma begint vanavond om 18.35 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen