Knevel & Van den Brink volledig in teken van MH17

Knevel & Van den Brink keert vanavond terug op televisie met een aflevering die volledig is gewijd aan de vliegramp met MH17. Dat heeft de EO vandaag laten weten. Journalisten Jeroen Akkermans van RTL Nieuws en Rudy Bouma van Nieuwsuur, die de afgelopen week veelvuldig op de rampplek in Oekraïne waren, komen hun verhaal doen. “Ook zijn nabestaanden en naasten van slachtoffers te gast. We praten met hen over het verlies van hun dierbaren“, zo meldt de omroep. 

Tot slot zit ook militair historicus Christ Klep aan tafel. Hij bespreekt de risico’s die de ongewapende marechaussees en onderzoekers lopen. Wat vindt hij van het besluit om niet op militaire missie te gaan?

De afgelopen weken, tijdens de nasleep van de ramp, kon de tv-kijker niet afstemmen op een late night-talkshow over de actualiteit. Dat gat vult Knevel & Van den Brink vanaf vanavond weer op.

RTL Late Night keert laat in augustus terug op de buis.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen