Dionne Stax ziet liever Humberto dan Matthijs

Foto: SBSHoewel Dionne Stax ooit tafeldame was in De Wereld Draait Door, kijkt ze liever naar de concurrerende talkshow RTL Late Night. Dat vertelt de NOS-lezeres in Veronica Magazine. Gevraagd tussen de twee veel bekeken talkshows te kiezen, zegt Stax: “Humberto Tan maakt een leuk programma met RTL Late Night. Hij heeft een fijne afwisseling van hard en zacht nieuws en maakt het niet te zwaar. Dat vind ik, zeker op de late avond, heel prettig. Ik kies daarom voor Tan“, aldus de presentatrice.

Het is volgens Stax geen eenvoudige keuze. “Ik vind ze allebei heel goed“, benadrukt ze. “Bij Matthijs van Nieuwkerk heb ik als tafeldame een mooi kijkje in de keuken van De Wereld Draait Door gekregen.

Stax wordt in het interview ook gevraagd te kiezen tussen uit eten met Arie Boomsma of met Chris Zegers. “Qua uiterlijk zijn het natuurlijk aantrekkelijke mannen, maar ik zou het liefst een etentje willen met Chris Zegers omdat hij zo veel mooie reizen heeft gemaakt en daar enthousiast over kan vertellen.”

Tot slot peilt Veronica Magazine ook nog of Stax voor een Playboy-reportage te porren is. “Je kunt naakt poseren voor Playboy ook als uitdaging zien, maar dat is niet het soort uitdaging dat ik zoek in het leven. Ik zie mezelf niet in Playboy staan. Nooit. 

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen