Girlband Adam na orgasmeclip met eigen BNN-soap

Foto: Fred de GrootDe girlband Adam krijgt een soapserie van BNN. De uitzendingen beginnen dit najaar op Nederland 3. Dat heeft de omroep bekendgemaakt. Adam is vooral bekend van de ‘klaarkomclip’ van Go To Go, waarin ze zingend een orgasme beleven. “Met andere woorden: ADAM heeft ballen. Dat is precies waarom BNN ze gaat volgen. In de realityserie ADAM is te zien dat de bliksemsnelle opmars van de band gepaard gaat met bloed, zweet en tranen, maar vooral ook heel veel lol“, aldus BNN.

In de serie worden de bandleden Anna Speller, Eva Cleven, Loulou Hameleers, Sanne den Besten en Suzanne Kipping op de huid gevolgd. “Meteen na Go To Go gaat ADAM keihard aan het werk met grote namen uit de muziekindustrie om een on-Nederlands goede podiumact neer te zetten.”

ADAM staat deze zomer op een aantal festivals en de camera gaat mee. “Zo geeft de serie een unieke kijk in de keuken van een popgroep die met gestrekt been de muziekindustrie binnen dendert.”

Een precieze uitzenddatum is nog niet bekend.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen